problem

  1. proxmox running as a trial on a dedicated server

    Hello, i have Proxmox running on a dedicated server, the installation seems to have gone well, but now when creating a VM this is also okay when we only run live mode, but for some reason when we run an install and restart, the vm no longer boots... Any help in this would be much appreciated...
  2. [SOLVED] Restore raw disk image from zfs pool with errors

    Hello! I have pretty bad situation with one srv... Two of 4 disks in ZFS Raid 10 have failed. I managed to read sector to sector information from them on special hardware for data extraction with some bad sectors, of course. I wrote these binary images on new disks and attached them to raid and...
  3. console problem in Proxmox 4.3

    I noticed the problem with console in new Proxmox 4.3 I enclose a video from youtube with the problem shown My browser is Firefox 49 and the operation system is openSUSE 42.1 I would add that Proxmox 4.2 such problems do not exist.
  4. [SOLVED] XP VM can not talk to the LAN

    This is driving me crazy. I have installed a new PVE installation (4.something). Simple stuff: single pve node (no cluster, nothing advanced) with a single XP VM. Details Host has a single eth0 network adapter. Host has as a single vmbr0 interface Host does not communicate with the internet...
  5. proxmox ProxyPVE problem

    Hi everyone, i currently facing a big problem with my promox. Since yesterday, the proxypve didn't listen for incoming connexion. While i have investigated, I notice that several package are not present anymore. I try to re-install pve-manager as well as pveproxy .whithout succes (apt and...
  6. DynFi User

    failed pve-zsync restore from FreeNAS backup

    Hello, I was experimenting a bit with pve-zsync All of our backups are done on a FreeNAS server and I was able to very easily backup the container on my FreeNAS server. I am now trying to restore the snapshot from my FreeNAS server. Restoring went very well and I now have a clean pool with...
  7. Promox 4.2 Ubuntu 15.10 and Asterisk

    Hi, I have a Ubuntu 15.10 Container on my proxmox 4.2 machine. in the ubuntu i installed asterisk: apt-get install asterisk now i have the problem that asterisk server crash all 5-10 seconds. see attached screenshot. any idea what i can do to fix this problem? is this a bug or a known...
  8. Lost RAM

    Hello i faced a problem, i have a server PROXMOX 4.1 with 48 GB of RAM and 2 virtual machines with 16 GB of RAM each. For unknown reasons i'm running out of RAM on the server, all 48 GB, while the virtual machines shouldn't use more than ~33 GB of RAM. Screnshots: Inside PROXMOX node -...
  9. [SOLVED] All Disks removed from KVM

    Hey I restarts my Dedicated Server but now are all disk out of the KVM's before I restart the Dedicted server I got an error from VirtIO and I think VirtIO has kickt all drives out of the KVM. The Error: "virtio0: invalid format - format error at /usr/share/perl5/PVE/JSONSchema.pm line 529...
  10. GUI problem after cluster reset

    Hello! i trying adding second node to cluster, fail and clear cluster configuratin (backup /etc/pve and respore VM conf files and root files in folder). Reboot node and trying load gui: have "Server offline?" message after authorize. i remove pve-manager package and install again from...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!