web gui

  1. Web Gui communication failure (0) between nodes for status panel

    Hello, i'm a new user so sorry if this is a simple question. I've got a three node cluster, 1 with 4 nic in bonding and 2 with 2 nic in bonding, all with jumbo frames. I use them for some VM for testing (both common linux vm, some windows, and some linux vm for kubernetes). Everything was fine...
  2. [SOLVED] Web UI Not loading (Ext is not defined)

    Recently I've updated Proxmox (apt update && apt upgrade && apt dist-upgrade) across a three node cluster (with ceph for storage), I went to access the Web UI, and received a blank page. Dev tools indicate an issue with loading some of the JS Loading failed for the <script> with source...
  3. Cannot login to Mobile Web UI when using 2FA (TOTP)

    Hi There, Looks like there is a bug in PVE 5.4-3 when trying to login to the Proxmox WebUI (Mobile Version) when TFA is enabled for the user. The error given is “Login failed. Please enter the correct credentials”. If the full WebUI is forced on a mobile device, the credentials are accepted...
  4. mir

    display syslog make pveproxy unresponsible

    Hi all, Anybody else experiences problems with the webui and firefox-esr? If I have the webui running in a tab of firefox-esr for several hours the tab will crash and the only way to fix it is to close the tab. The same thing does not happen with the normal firefox.
  5. Web GUI not working after messing with SSL certs

    i was messing around and uploaded my SSL certs, and then restarted the pveproxy like it said to do.. PVE Version pve-manager/5.3-5/97ae681d (running kernel: 4.15.18-9-pve) and now the webGUI is just refusing connection.. ss -tlpn outputs: LISTEN 0 128...
  6. Kein Zugriff auf WebIF von Proxmox

    Habe mir mal hier ein Test System mit der Proxmox ISO installiert ganz Standard mäßig. Nach dem reboot wird in der Busy Box die IP angezeigt mit der man sich in der WebGui verbinden kann. Wenn ich mich dann mit der IP in der WebGui anmelden möchte bekomme ich im Browser nur "Verbindung...
  7. Select the Network card / Disk to show in VM Summary Graphs

    Hi, Suppose I have more than 1 NIC Card in a VM, like separate Virtual NIC for LAN, WAN, Backup etc... a. How do I get to have a separate graph for each of them? b. If only one graph is possible for Network card, How do I select which card to use for the graph? Basically I want to see only the...
  8. Encoding problem in "Action Objects"

    Good day everybody! I'm very glad I discovered Proxmox mail GW for myself! Great work! I found a problem.. Not sure that it can be considered as a bug though.. I am managing Proxmox for some users that don't know English language. I want to notify users about new massage that was placed in...
  9. web interface ipv6 only?

    Hi, I am new to Proxmox and used my server hoster's installscript (Hetzner) to install Proxmox on a dedicated machine. For now everything seems fine the only real issue I have: the web interface is only accessible via IPv6. My network interface is up and running with both ipv4 and ipv6...
  10. Cluster Problems

    I have a total of four Proxmox 4.4 servers running in a production environment. They are of differing ages, the fourth, vhost4, was added recently and when it was the other three were recreated with Proxmox 4.4 in such a way as to minimize service interruptions. When it was first installed...
  11. Cannot delete LDAP Realm from web interface.

    Hello there. 5 minutes ago i created test ldap realm in Permissions -> Authentication menu, with name "test" After configuration and testing i want delete it, but i can't and have this error "delete auth server failed: error with cfs lock 'file-domains_cfg': domain 'pve-domains-184' doest not...
  12. Issues webgui "TypeError: me.getSelectionModel is not a function"

    Good morning, I've been using proxmox for years and I've never really had any problems except now. When I'm on the web interface: 1. I select a CT lxc container 2. I select resources 3. Select Memory 4. And I click on edit Nothing happens but an error in the JS console TypeError...
  13. Web UI not listening on all interfaces

    At first I had Proxmox working using the interface enp2s0f0 and bridge vmbr0 which is connected to a DHCP private network. I wanted one VM to be reachable from WAN though so I added enp2s0f1 and masqueraded vmbr1 which is connected to a static public IP address. Everything works but once I...
  14. Firefox 57 - Webinterface funktioniert nicht

    Hallo Forum, ich habe gerade mein System (Arch-Linux) aktualisiert und den Firefox 57 bekommen. Nun kann ich im Webinterface von Proxmox nach dem Login nichts mehr anklicken. Hat noch jemand das Problem? Gruß Sebastian
  15. SSL Configutaion issue

    Hi I followed the link to configure SSL after that Web GUI is not coming showing ERR_CONNECTION_CLOSED Can you guys help me where to check error logs. -Chiru
  16. Cannot login via web interface but SSH works

    Hello! I have a problem on my Proxmox. Few days ago I lost the ability to get at web interface. Proxmox tells me that login or password is incorrect. But if I try to connect using ssh - it works. What should i do? I'd greatly appreciate.
  17. PROXMOX VE 4.4 / SSH OK / No web access

    Hello all, I'm looking forward to find a solution to a strange issue. I have installed Proxmox VE 4.4 on my HP microserver Gen8. So far, no major issue, as I conducted the installation with direct acces to the server (no remot console,..). After a few steps of configuration (adding repo...
  18. web gui blank after removing postfix

    Hello, I decided to remove postfix from proxmox unit because I have Installed postfix on a VM that will be dedicated to mail services. but lost proxmox web user interface and it returns a blank page, with https status " 501 file error - /usr/share/pve-manager/index.html.tpl: not found". but...
  19. ceph pool creation missing input validation, how do I fix it?

    I was making some new ceph pools in the web gui and it doesn't perform validation on the inputs. As it turns out I used some characters that blew the scripts up. The entries seem to only exist in the web gui but I can't figure out how to remove them because the web gui wont remove them. It...
  20. Web Gui not responding correctly in 4.4

    I am running 4.4-1/eb2d6f1e which has been great. Chrome has never worked properly it lets me log in but not move the mouse in console and other quirky things. So I have been using firefox but after a update I am now not able to click on items while logged in so I am currently down to just IE...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!