gui problem

  1. VGs can be seen in CLI but not in GUI?

    Hi There, Does anyone knows how to fix this, i created a VGS via CLI but can't see it in GUI? root@giant:/# vgs VG #PV #LV #SN Attr VSize VFree ThickWorld 2 0 0 wz--n- 5.00t 5.00t <----------------------------------not showing in GUI???? ThinWorld 1 3 0...
  2. WEB IF Login geht nicht mehr

    Hallo zusammen, ich bin gerade von einer längeren Dienstreise nach Hause gekommen und wollte mir mal meinen Server ansehen. Leider klappt der Login als "root" über das WEB Interface nicht mehr. Nach etwas längerer Wartezeit kommt diese Meldung: Hier mal ein paar hoffentlich hilfreiche...
  3. Proxmox crash after renaming a host as is described in the official documents!

    Hi there, I've just renamed a host in a single node proxmox installation as is described in the official documents here: https://pve.proxmox.com/wiki/Renaming_a_PVE_node After doing all steps in the document and rebooting the node, the /etc/pve directory is empty (not mounted), and the GUI in...
  4. [Bug] Periodically Missing Tabs on Storage Volumes in v6.3-2

    After upgrading to v6.3-2 from v6.2-12 I am quite regularly unable to upload to any of my volumes, because of a GUI bug that seems to cause those tabs to vanish. Sometimes they never appear, in this GIF they actually vanished and appeared a couple times. This GIF shows this occurring:
  5. [SOLVED] No GUI nor SSH after upgrade 6.1 -> 6.3 - needs manual restart of services

    Hello folks, I just upgraded my single pve node from 6.1-3 to 6.3-2. This process had me do apt upgrade twice, so I moved from 6.1-3 over 6.2-X to 6.3-2. After the reboot I had to run those commands, since GUI and SSH were not working, nor was any VM/ LXC up: systemctl restart pvestatd...
  6. Yet another no GUI thread

    Hi all, I have just started the Proxmox VE (6.2) adventure on a new SoYouStart host and since the day one I've been having GUI hangs... at least when I try to open it from my own computer. In localhost the page is served: → curl -s -k https://localhost:8006 | grep title <title>dom01 -...
  7. [SOLVED] Neither GUI nor ZFS pool after power surge

    Hi, I had a power surge at home a couple days ago and since then my proxmox server has stopped working. I've been reading lots of posts and documentation to try to find the reason but I can't find anything conclusive. My setup is 5 hard drives: 1 ssd, 2 individual 500 gb in lvm-thin and 2 1TB...
  8. Reinstall Web GUI is not posible!

    Hey there. I have broken the web GUI on my proxmox server because I was playing around. Short therm, I was an idiot :) So fare have I been trying install/reinstall the packets as seen below: apt install --reinstal pve-manager apt install --reinstall proxmox-widget-toolkit apt install...
  9. [SOLVED] PCI/GPU passthrough and GUI malfunction

    Hello, I want to test how GPU Pasthrough works. If everything is ok, then I will buy à GPU. But, I've got a problem. I've install a graphic card on my motherboard (there is an integrated GPU). It is well detected, the system boot. Everything works... except I can't access to Proxmox at...
  10. [SOLVED] Changed IP address - no web gui

    I needed to move the Proxmox 6 server to new ip-numbers. I got two bonds, so I ssh'd into the server changed the ip-numbers inside /etc/network/interfaces and made the changes to the /ets/hosts file. Restarted the server, new ip and all, but no webgui. Did an nmap there is no port 8006 open...
  11. Proxmox VE 6.0 - lvm-thin small metadata

    Faced with the following problem: When I trying to create new thinpool over GUI (Disks - LVM-Thin - Create: Thinpool) it is created successfully/ But! Metadata size is only 120MiB # lvs -a LV VG Attr LSize Pool Origin Data% Meta% Move Log Cpy%Sync Convert...
  12. grin

    FYI Firefox nightly (68.0a1 (2019-03-25)) won't display ui anymore

    NS_ERROR_UNEXPECTED: ext-all.js:22 ExtJS 4 getKeys readLocalStorage constructor callParent constructor https://x:8006/pve2/js/pvemanagerlib.js?ver=5.2-8:2238 ExtJS 3 g anonymous create initComponent...
  13. Proxmox 5.2 network issues

    Hi there! I've installed successfully a fresh Proxmox (pve-manager: 5.2-9 kernel: 4.15.18-pve). I downloaded the ISO from the official website and installed it from a CD. THE PROBLEM: I'm not able to: Display the Admin-GUI via HTTPS <my-ip>:8006. (I get a "took too long to respond" message on...
  14. No access to GUI when using VLANs

    Hi all, This is topic is related to https://forum.proxmox.com/threads/how-do-i-assign-vlans.43948/#post-210768 but as its a different problem I decided to create a new topic. I'm running proxmox on a Intel NUC with 1 NIC. I'm using pfSense inside proxmox to create VLANs. Configuration...
  15. 3 Nodes cluster GUI Login Failed on node 2

    Hi, Need your help to understand ;) My configuration is : Proxmox 5, 3 Nodes cluster. pvecm status is correct, all VM work fine. backup are ok. but I have a GUI Login Failed on node 2. SSH connection if ok... I don't understand what hapen. Anybody have see this problem ? thks PB

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!