broken

  1. N

    Proxmox webgui/host becoming unresponsive

    Hi there, This is how my webgui looks, I'm unable to access anything and all sits and loads and loads and do anything and I'm coming here for help on what to do and how to fix this. This is what displays when you plug a monitor into it: The that thing I did was configure the network...
  2. X

    CT no longer working - Startup Error

    Hello, I recently did a do-release-upgrade on my vm and now when i try to start my VM it refuses to start and i get this error run_buffer: 321 Script exited with status 255 lxc_init: 847 Failed to run lxc.hook.pre-start for container "101" __lxc_start: 2008 Failed to initialize container "101"...
  3. M

    Please delete

    Please delete
  4. C

    Proxmox not starting after reboot

    Hi All, I restarted my proxmox server that has been running fine for a few months and now the proxmox services don't seem to be starting. I am running Linux pve 5.13.19-2-pve #1 SMP PVE 5.13.19-4 (Mon, 29 Nov 2021 12:10:09 +0100) x86_64 based on when I ssh in. But the web gui doesn't start...
  5. G

    Requesting Help with possibly destroyed PVE

    I created a TrueNAS VM on PVE1 and tried to add a PCI device to it. Specifically what I thought was my LSI HBA card (listed as Broadcom/LSI SAS2308 PCI-Express Fusion-MPT SAS-2) that my 8TB HDDs are connected to. Right after adding, I rebooted the VM and Proxmox stopped responding and gave me...
  6. P

    Proxmox 7.1-7 - Broken? No Network Storage.

    Why doesn't anything seem to be working in this version of Proxmox? I can't set up an iscsi storage, I can't add NFS or CIFS. I am sure there are going to be more things because if I can't even get these to work. Target never loads. can't add the CIFS: Issues from the Command Line...
  7. M

    PVE Cannot Remove Deleted VM From View and my logs stopped working?

    I am having some trouble with proxmox today. I booted it up today and tried to add a new USB device to the hardware configuration of a vm. But I noticed that it was not doing anything. Did not add it to the list of the hardware devices so I tried it again. Still nothing. I thought, maybe 4 is...
  8. D

    Getting tons of (broken pipes) now on Backups.

    I have upgraded to the latest Proxmox 5.4-5 and now i'm seeing tons of broken pipes on backups. This seemed to only happen after I upgraded to the 5.4 release. Seems like it starts to copy the data then dies. Any ideas on what is causing this? pve-manager/5.4-5/c6fdb264 (running kernel...
  9. SierraEcho

    [SOLVED] TFA [2FA] Two-Factor Authentication Broken in Proxmox 5.4

    After upgrading to 5.4-3 TFA [2FA] seems to be completely broken ... Both Yubico and OATH methods now spit out an authentication error in GUI Interestingly the log shows that the user has been authenticated correctly ?? It all works fine in 5.3-11 Tested on 4 servers in total - exactly...
  10. Z

    [SOLVED] Installation completely broken

    Hi! I was using proxmox normally until i did a reboot and after that the installation seems completely broken. The first sympton was the pve-manager, that wasn't listening on 8006 port. To summarize, that's the situation right now: $ apt update $ apt upgrade Reading package lists... Done...
  11. U

    VM disks on LVM-thin inaccessible after hard-reboot

    Hello, Recently I was forced to hard-reboot a server that is running Proxmox because it was not responsive (frozen). After it rebooted, however, all of the VM disks (which are stored on an LVM thin volume) are inaccessible, with an error like Could not open '/dev/vg0/vm-106-disk-1': No such...
  12. O

    USB and SATA Passthrough Broken after upgrade

    Good afternoon all, I've run into a problem and wondering if anyone else is having the same issue? I had some SATA HDDs set up via passthrough to FreeNAS and Windows 10 VMs. Everything was working fine until this most recent update. Checked the configs and everything is as it was prior to the...
  13. C

    Backup failing

    Proxmox community, I'm having some troubles using the backup system (vzdump) with a remote location. Currently I'm trying to backup 5 virtual machines to my remote location. Two of them succeeded, three of them failed. The errors are all the same 'vma_queue_write: write error - Broken pipe'...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get yours easily in our online shop.

Buy now!