bond0

  1. Network Bond not working to VM

    I am new to proxmox as of a few weeks ago, and am trying to replace VMware because I'd rather avoid paying VCenter pricing to save the department money. So all advice is welcome during their trial period. On our servers, we have dual NIC cards, after some time, I was able to get a continuous...
  2. [SOLVED] Host bonded network woes...

    HI everyone, I'm having issues with a bond which was working a few days ago with the following settings: /etc/network/interfaces: auto lo iface lo inet loopback iface enp6s0f0 inet manual iface enp6s0f1 inet manual auto bond0 iface bond0 inet manual bond-slaves enp6s0f0 enp6s0f1...
  3. Sanity Check w/ Link Aggregation (bond0)

    I've successfully installed Proxmox for the first time on a Dell PowerEdge T330 server with one VM of CentOS and two Linux Containers for UniFi Controller and UniFi Video. I have two ports on my UniFi switch set to link aggregation 802.3ad. I have two on-board network adapters (eno1 and eno2)...
  4. Need help with VLAN config...

    Hi. I tried to use VLANs & Subnetting with Proxmox 4.2. I found this manual in the wiki: https://pve.proxmox.com/wiki/Vlans ... and tried to follow it. My /etc/network/interfaces looks like this: auto lo iface lo inet loopback # Realtek r8169 iface eth0 inet manual #bond0 iface eth1 inet...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!