reset cluster configuration

tux

Member
Jul 21, 2009
54
0
6
Hi. It think i broken my new Proxmox 2.0 cluster, so how can i reset the configuration. Just delete cluster.conf and reboot? Can not found somethink about it in the documentation. Thanks for advice.
 

tux

Member
Jul 21, 2009
54
0
6
i reinstall the whole cluster. i broken the cluster this way:

1. create cluster on "server a" with one node "server a"
2. delnode "server a" from cluster (i know this is strage - but i just try it if it is possible - it is possible)
-> remove worked - at the fist look
-> pvecm n shows "server a" - it is not removed correctly
3. addnode "server b" to the cluster
-> pvecm n shows only "server b" in the list ("server a" entry is disappeard)
4. try to add "server a" again to the cluster - dont work!

i just playing with the new cluster feature. after this "misconfiguration" i create the cluster the right way and it works well - but i must create a link for /etc/vz/conf to /etc/pve/nodes/xxx/openvz/ manual. openvz ct are running well - but the memory usage is a bit crazy - i know full openvz support is not ready atm - but here the screenshot. if you need the confs, just post a comment - else the thread is closed.
 

Attachments

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!