I get internal server error.. :s

zimzim

New Member
Oct 24, 2008
23
0
1
After a easy upgrade i rebooted and set forth to test the new goodies you had added :) but i seem to be getting a internal server error every now and then .. any ideas about this?

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
[5094]ERR: 24: Error in Perl code: invalid cluster ID '' at /usr/share/perl5/PVE/ConfigServer.pm line 1601.
Apache Embperl 2.2.0 [Thu Oct 30 10:59:08 2008]
</H1>
 

zimzim

New Member
Oct 24, 2008
23
0
1
well thats the thing .. i only have one physical server but it says:

Code:
local node '81.209.23.35' not part of cluster
 

zimzim

New Member
Oct 24, 2008
23
0
1
wierd ... i cant seem to get the error any more .. i was however clicking randomly about on the server when i first started getting it, then it came up on the vmid's network and option tabs.
 

zimzim

New Member
Oct 24, 2008
23
0
1
spoke to hastily ... i did get it again for a few min on al the network and option tabs, then it went away after a few tries and it is working w/o problem again.
 

dietmar

Proxmox Staff Member
Staff member
Apr 28, 2005
17,125
526
133
Austria
www.proxmox.com
ok, I guess you use serveral open browser windows? (I can reproduce the bug if I use several windows and switch between them).

- Dietmar
 

zimzim

New Member
Oct 24, 2008
23
0
1
aperantly i can get the error if i click about randomly it seems in the web interface for a few min ... network.htm and options.htm .. and if i wait a few sec it "goes away" and start to work normally again.
 

dietmar

Proxmox Staff Member
Staff member
Apr 28, 2005
17,125
526
133
Austria
www.proxmox.com
Just uploaded a fix for that bug - please update with:

apt-get update
apt-get upgrade

- Dietmar
 

tlphipps

Member
Jul 30, 2008
30
0
6
I updated after seeing this thread, but now I'm getting the same error message as the original poster anytime I try to make 'hardware' changes to a VM. I also have a single proxmox VE host (no cluster).
 

Stephane

New Member
Oct 16, 2008
29
0
1
I got the same error when I select my VM, Hardware tab, CD-ROM drives, Media and when I select "Drivers-0-3107.iso", apply:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

[3251]ERR: 24: Error in Perl code: invalid cluster ID '' at /usr/share/perl5/PVE/ConfigServer.pm line 1601.

Apache Embperl 2.2.0 [Wed Nov 5 10:54:33 2008]

It does the same for any iso image I try to launch by this way... Really anoying...
 

Stephane

New Member
Oct 16, 2008
29
0
1
Is it not possible to edit posts ??

It was to add the fact that my installation is up to date...

Edit: Works Great ;)
 
Last edited:

martin

Proxmox Staff Member
Staff member
Apr 28, 2005
717
1,140
144
I got the same error when I select my VM, Hardware tab, CD-ROM drives, Media and when I select "Drivers-0-3107.iso", apply:



It does the same for any iso image I try to launch by this way... Really anoying...

I confirm this bug, we have a fix, hopefully available today.
 

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!