[SOLVED] error listing snapshots - 400 Bad Request (500)

itNGO

Well-Known Member
Jun 12, 2020
583
128
48
44
Germany
it-ngo.com
We had to recreate a Datastore and did so by choosing the same name.
Also recreated all Permissions from PBS WebGUI again.
But on several PVE-Hosts we get "error listing snapshots - 400 Bad Request (500)" when we try to list backups.

Is this a permission-issue or is something else wrong?

PVE and PBS on latest Enterprise Repository Version.
 

itNGO

Well-Known Member
Jun 12, 2020
583
128
48
44
Germany
it-ngo.com
Removed and readded the Proxmox Storage in all PVE nodes solved this.....
 

itNGO

Well-Known Member
Jun 12, 2020
583
128
48
44
Germany
it-ngo.com
@itNGO we have the same issue but when you mention delete the storage in all PVE nodes, you mean trough the clusters all at once or you can do it manually one by one ?
Remove in Datacenter/Storage and Re-Add there is enough....
 
Jan 16, 2022
44
0
6
36
Yes Sadly this is what we did and are facing the same issue.
the difference is we want to reach a Namespace instead of the root.
we have no problem Adding it but we cant reach it . we get the same error
 

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!