Windows 2012R2 switches off when logging on randomly

raj

Active Member
Sep 17, 2011
217
4
38
www.businessparksolutions.com
Hi Team,

I have proxmox 5.3-1 and have a few linux and windows 2012R2 boxes running.

I have notice that now when I connect via rdp on the box, every so often the kvm 2012R2 will switch off> I have checked the windows logs but there is nothing pointing as to why. Just wondering if anyone else has had a similar issue.

Proxmox version :

proxmox-ve: 5.3-1 (running kernel: 4.15.18-9-pve) pve-manager: 5.3-7 (running version: 5.3-7/e8ed1e22) pve-kernel-4.15: 5.2-12 pve-kernel-4.15.18-9-pve: 4.15.18-30 pve-kernel-4.15.18-7-pve: 4.15.18-27 pve-kernel-4.15.18-5-pve: 4.15.18-24 pve-kernel-4.15.18-4-pve: 4.15.18-23 pve-kernel-4.15.18-3-pve: 4.15.18-22 pve-kernel-4.15.18-2-pve: 4.15.18-21 pve-kernel-4.15.18-1-pve: 4.15.18-19 pve-kernel-4.15.17-3-pve: 4.15.17-14 pve-kernel-4.15.17-2-pve: 4.15.17-10 pve-kernel-4.15.17-1-pve: 4.15.17-9 pve-kernel-4.13.13-2-pve: 4.13.13-33 corosync: 2.4.4-pve1 criu: 2.11.1-1~bpo90 glusterfs-client: 3.8.8-1 ksm-control-daemon: 1.2-2 libjs-extjs: 6.0.1-2 libpve-access-control: 5.1-3 libpve-apiclient-perl: 2.0-5 libpve-common-perl: 5.0-43 libpve-guest-common-perl: 2.0-19 libpve-http-server-perl: 2.0-11 libpve-storage-perl: 5.0-35 libqb0: 1.0.3-1~bpo9 lvm2: 2.02.168-pve6 lxc-pve: 3.1.0-1 lxcfs: 3.0.2-2 novnc-pve: 1.0.0-2 proxmox-widget-toolkit: 1.0-22 pve-cluster: 5.0-33 pve-container: 2.0-33 pve-docs: 5.3-1 pve-edk2-firmware: 1.20181023-1 pve-firewall: 3.0-16 pve-firmware: 2.0-6 pve-ha-manager: 2.0-6 pve-i18n: 1.0-9 pve-libspice-server1: 0.14.1-1 pve-qemu-kvm: 2.12.1-1 pve-xtermjs: 1.0-5 qemu-server: 5.0-44 smartmontools: 6.5+svn4324-1 spiceterm: 3.0-5 vncterm: 1.5-3 zfsutils-linux: 0.7.12-pve1~bpo1

Rajbps
 

wolfgang

Proxmox Retired Staff
Retired Staff
Oct 1, 2014
6,496
496
103
Hi
I have notice that now when I connect via rdp on the box, every so often the kvm 2012R2 will switch off> I have checked the windows logs but there is nothing pointing as to why. Just wondering if anyone else has had a similar issue.
I can't see this behavior on Windows2012R2 with RPD.
Is your license key on the Windows VM valid?
This behavior happens is the key is unveiled.
 

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!