VM Storage Contents Not showing & VM'S not working

anjithk99

New Member
May 6, 2020
7
0
1
29
Hi All,

I have an issue where my proxmox node got restarted and now all the machines related to VM storage is not starting.

I went to VM storage. Used memory is showing fine but its not displaying any content. Any help??
 

oguz

Proxmox Staff Member
Staff member
Nov 19, 2018
3,133
362
88
hi,

now all the machines related to VM storage is not starting.
what do you mean exactly? what error message are you getting?
 

anjithk99

New Member
May 6, 2020
7
0
1
29
TASK ERROR: volume 'VM-Storage:iso/17763.1.180914-1434.rs5_release_SERVER_EVAL_x64FRE_en-us.iso' does not exist

This is the error I' receiving. Attached screenshot of my VM storage for your reference
 

Attachments

  • Screen Shot 2020-05-06 at 3.41.59 PM.png
    Screen Shot 2020-05-06 at 3.41.59 PM.png
    144.5 KB · Views: 4
  • Screen Shot 2020-05-06 at 3.42.11 PM.png
    Screen Shot 2020-05-06 at 3.42.11 PM.png
    82.3 KB · Views: 4

anjithk99

New Member
May 6, 2020
7
0
1
29
Let me also update you that I'm seeing same used space in both Local & VM Storage
 

oguz

Proxmox Staff Member
Staff member
Nov 19, 2018
3,133
362
88
what PVE version is this? pveversion -v
 

oguz

Proxmox Staff Member
Staff member
Nov 19, 2018
3,133
362
88
that is severely outdated and has reached EOL, so we can't support that version anymore.

i suggest you setup a newer 6.x and move your machines on there
 

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!