[SOLVED] Setting up pve-manager

Apr 16, 2019
2
0
1
30
Hello, just subscribed and did an update through web GUI using noVNC and the terminal hanged up on "Setting up pve-manager", after 20 seconds or so the noVNC disconnected.

Is this normal? Is there a log I can check to see what happened?

I am not experiencing any issues so far but would still like to see the log if any.

Edit : Can't click on "ChangeLog" in updates and Syslog doesn't have any update related information

Best Regards
 
Last edited:

dcsapak

Proxmox Staff Member
Staff member
Feb 1, 2016
4,087
368
88
31
Vienna
mhmm that should not happen, but you can check on the cli
just execute 'pveupdate' and then 'pveupgrade'
if that returns without errors, the upgrade did run through
 
Apr 16, 2019
2
0
1
30
mhmm that should not happen, but you can check on the cli
just execute 'pveupdate' and then 'pveupgrade'
if that returns without errors, the upgrade did run through
Returned without errors and everything is up to date.

I also have found the log and this is what happened :

Code:
Setting up pve-manager (5.4-3) ...
Installing new version of config file /etc/vzdump.conf ...
Setting up proxmox-ve (5.4-1) ...
Processing triggers for libc-bin (2.24-11+deb9u4) ...
Processing triggers for initramfs-tools (0.130) ...
update-initramfs: Generating /boot/initrd.img-4.15.18-12-pve
Processing triggers for pve-ha-manager (2.0-9) ...
Processing triggers for systemd (232-25+deb9u11) ...
Log ended: 2019-04-16  11:39:34
Looks like everything is ok, thank you very much.
 

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!