Proxmox 1.9 failure No Gui Access and VM not working

Saidk

New Member
Nov 10, 2012
5
0
1
I need urgent help. We have an old proxmox 1.9 version on an HP Proliant Machine. The server shutdown due to some sort of RAID panic stop. We were able to reboot it and bring it up to the LInux level. Howerver, when we go to log in with the web gui it just sits there trying to login and fails. Also there were two VMs on this machine. One is not being used. The other one which was running windows 2008 VM is not reachable after the reboot but shows running.
We cannot see from the GUI what its doing as we cannot run the web GUI and from command line with qm list, it shows its running. How would we diagnose this? Any help would be appreciated
Thank you

SK
 

manu

Proxmox Staff Member
Retired Staff
Mar 3, 2015
806
66
28
IIRC Proxmox 1.9 uses apache for the web gui.
Have a look at the apache log in /var/log/apache2 maybe you can find something there.
It will be difficult to provide detailed help because this very old version had a different architecture and I guess most people don't even know or remember about it.
 

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!