Hetzner servers with Proxmox are unsable

tincboy

Active Member
Apr 13, 2010
463
2
38
As far as I have tested with more than few servers, whenever I install Proxmox on a Hetzner server for example AX or PX lines, my servers go down and when I check them out with remote KVM the screen is blank.
The only temporary solution is to reboot the server and they just come up fine.
Any suggestion on what can be the issue?

Kind regards
 

tincboy

Active Member
Apr 13, 2010
463
2
38
Note: It may be important that I'm installing Proxmox on Debian 10 and I'm not using Proxmox ISO to install it.
 

rcd

Member
Jul 12, 2019
170
12
23
59
Note: It may be important that I'm installing Proxmox on Debian 10 and I'm not using Proxmox ISO to install it.

So am I, and I don't see any stability problems so I dont' think that's the problem. ECC memory?
 

Alexander Pytlev

Active Member
Apr 14, 2016
64
12
28
51
Maybe your server sleeping ? What in logs ?

Why you dont use Proxmox ISO to install ?
 
Last edited:

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!