[SOLVED] Disclaimer is added but not showing in Email

pt_it

New Member
Jan 4, 2022
5
0
1
31
Hello,
I created a rule to add a disclaimer for a specific user.
When I send an email from this user I can see in the tracking center that the disclaimer was added.
Code:
Mar 16 09:43:20 VM-17-PMG pmg-smtp-filter[16278]: 8ABB6231B1385E12C: added disclaimer (rule: DisclaimerTest)
But the disclaimer not appears in the Email at the recipient.
Is there anything else I can do to solve this issue?
Thank you.

Disclaimer.jpg
 
Last edited:

dcsapak

Proxmox Staff Member
Staff member
Feb 1, 2016
7,892
956
163
33
Vienna
can you post the mail after it ran through pmg, and also the disclaimer action?
 

pt_it

New Member
Jan 4, 2022
5
0
1
31
Sorry for the late response, seems that I had to change to text only in our webfrontend (openxchange).
Then it was shown in the email.
Our System (openxchange) uses html only by default.
So I changed the disclaimer to html code and then it worked without problems.
 

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!