After server restart, no internet no web gui :(

PeterMarcusH.

Member
Apr 5, 2019
43
0
6
24
Hello guys, im sitting here all puzzled, as to why i cant seem to gain internet access or even connect to my proxmox server after i added a SSD and shutdown the system :(.

I'm quit a noob when it comes to network debugging, and i really have no clue as to how im gonna tackle this...Id be forever greatful for som help.Thank you in advance
 

wolfgang

Proxmox Staff Member
Staff member
Oct 1, 2014
4,763
316
83
Please make no double posts.
 

oguz

Proxmox Staff Member
Staff member
Nov 19, 2018
703
74
28
Can you show us the status of pveproxy and pvedaemon on your Proxmox server? (`systemctl status pveproxy` and same for pvedaemon)

Also tell us a bit more about how you added the mentioned SSD.
 

PeterMarcusH.

Member
Apr 5, 2019
43
0
6
24
Can you show us the status of pveproxy and pvedaemon on your Proxmox server? (`systemctl status pveproxy` and same for pvedaemon)

Also tell us a bit more about how you added the mentioned SSD.
Thank you for replying :), but i ended up reinstalling the entire thing...sad but i coulnt wait.
 

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!