question marks

  1. J

    [SOLVED] Strange cluster behavior after upgrade from 7 to 8

    Hello, We have a three node cluster, and yesterday we performed an upgrade from 7 to 8.1.4. The upgrade process went smoothly and cluster is up and running, but is behaving a bit strangely. Everything is normal for a few minutes, and then random one or two nodes start showing question marks...
  2. T

    Node gets gray question marks on everything

    On a brand new 3 nodes cluster the only one who's on DDR5 and i7 14th gen show gray question marks (?) i can ssh on it and after reboot it goes green again. i see severals posts with same threat but no response for help. So i also send my bottle ;) may be someone have an idea ?
  3. D

    Two node setup grey question marks everywhere error

    Hi there So I have two physical devices. Both are running Proxmox Virtual Environment Hypervisor. But only one node is up 99% of the time. I decided to have two installations of Proxmox VE and not Proxmox VE and Proxmox Backup Server, because I wanted to be able to do maintenance work or try...
  4. Z

    mark question offline node and disk hangs on lvcreate/disk move

    Hello, when try to disk move to another Storage the task stuck on 0% and when cancel it then the web GUI goes offline and after check `/var/lock/lvm` is locked P_global V_thin2 # ls /var/lock/lvm P_global V_thin2 /var/lock/lvm# lsof P_global...
  5. S

    pvestatd halts causing status of VMs to disappear

    Hi, I'm having problem with the status of VMs and LXCs disappearing and leaving a question mark. I've had this before on earlier releases of proxmox, but at one point on proxmox 7 it was gone, but I recently did a clean install of proxmox 8, and now it's back. So I figured out that the...
  6. O

    Unstable USB drive causes problems

    I have an 8TB WD usb drive connect to the proxmox host that I then share to containers and VMs. The problem is that it often becomes completely unresponsive and causes the web dashboard to have question marks (communication failure 0) and no communication to the services, which remain running...
  7. M

    Question marks on all nodes but 1 in Proxmox VE 6

    Hi everyone, We recently installed a cluster with Proxmox VE 6 and restored hundreds of VPS on it. The cluster has 6 virtualization nodes and 4 storage nodes. It was running fine for about 20 hours, no issues at all - all nodes showing up with green checkmarks. All of a sudden, two of the...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get yours easily in our online shop.

Buy now!