Mount edilen disk silme

Jul 2, 2025
1
0
1
Merhaba, uzman değilim bu yüzden yardım istiyorum. Sistemden kaldırılan daha önceden bilinen disklerin adları hala dizide mevcut. Bunları nasıl kaldırabilirim? Bu diskler artık takılı değil.

Merhaba Ben çok uzman olmadığım için yardım rica ediyorum. Daha önceden bilinen ve sistemden çıkarılan disklerin dizisindeki adları hala duruyor. Bunları nasıl kaldırabilirim? Bu diskler artık takılı değiller.Ekran görüntüsü 2025-07-02 145231.png

Last edited:
Hi,
please post in English, otherwise most people will not be able to help.

Merhaba, uzman değilim bu yüzden yardım istiyorum. Sistemden kaldırılan daha önceden bilinen disklerin adları hala dizide mevcut. Bunları nasıl kaldırabilirim? Bu diskler artık takılı değil.

Merhaba Ben çok uzman olmadığım için yardım rica ediyorum. Daha önceden bilinen ve sistemden çıkarılan disklerin dizisindeki adları hala duruyor. Bunları nasıl kaldırabilirim? Bu diskler artık takılı değiller.View attachment 87642
Translated version:
Hello, I'm not an expert so I'm asking for help. The names of previously known disks that were removed from the system are still in the array. How can I remove them? These disks are no longer mounted.
The list shows the currently present systemd mount units for the directory storages. If no longer used, you can select one of them, followed by clicking More > Remove in the top right corner of the panel.