Recent content by XoCluTch

  1. [SOLVED] [Warning] Latest Patch just broke all my WINDOWS vms. (6.3-4) [Patch Inside] (See #53)

    If your talking about the Disk IO Graphs, they appear to be working for me.
  2. kcare broken

    Yeah, I will check with them, It's just weird since the latest patch it stopped being able to identify it as a supported kernel. Which I believe it uses the kernels "name" or something. I don't have an old proxmox to compare. But If i recall correctly, the names formatting looks like it...
  3. syslog/kern.log messages junk

    Any idea why I'm getting this NETFLITER_CFG message?
  4. kcare broken

    I use kcare for updates to prevent rebooting. The latest patch appears to have "renamed" the kernel? Preventing kcare from working # kcarectl --check Unknown kernel (debian 5.4.101-1-pve), no patches available
  5. syslog/kern.log messages junk

    Since a recent patch my syslog is not filling up with a lot of spam. Is this something wrong with my system, or something new? I dont recall seeing anything in my logs, until a few days ago (except pvesr junk). Did kern.log always show up in syslog? Thanks,
  6. [SOLVED] [Warning] Latest Patch just broke all my WINDOWS vms. (6.3-4) [Patch Inside] (See #53)

    i was thinking it was the openvswitch that changed it... I had to re-configured the network interfaces with static ips... I'm not sure how to restore the previous ones.
  7. [SOLVED] [Warning] Latest Patch just broke all my WINDOWS vms. (6.3-4) [Patch Inside] (See #53)

    PVE Manager Version pve-manager/6.3-4/0a38c56f Appears all the network adaptors have been replaced, causing my static ips to no longer be set. … will add more info in a min -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Update...
  8. why this? "INFO: scsi0: dirty-bitmap status: disabled (VM not running)"

    is it possible to maybe have an option to help with backups related to offline VMs like... Skip offline VMs if they have not been run since last backup? Thanks for the info guys.
  9. why this? "INFO: scsi0: dirty-bitmap status: disabled (VM not running)"

    Well that's my question. Why is the dirty-bitmap not being used for an offline VM. I thought it might be a bug.
  10. why this? "INFO: scsi0: dirty-bitmap status: disabled (VM not running)"

    Well if the VM is running, it finds and runs a dirty bitmap and only transfers the "delta". What's happening with offline VMs. Is that it says because it's offline it's not using a bitmap and then transfering the full disk. It appears of the server the backup is still incremental. But it's...
  11. why this? "INFO: scsi0: dirty-bitmap status: disabled (VM not running)"

    Why are backups not not incremental if the VM is offline? Why does it matter if the VM is running or not to perform an incremental backup? Thanks
  12. Um, Why? - "INFO: scsi0: dirty-bitmap status: disabled (VM not running)"

    Everything is working well, except I get this message, when I backup VMs that are not currently online. INFO: scsi0: dirty-bitmap status: disabled (VM not running) Why would this happen? Why does it matter if the VM is on or off.
  13. Proxmox/Ceph/Cache Tiering/Bug?

    Thanks, Did not know any of that, appreciate it. Helps out a lot

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!