Recent content by jtbis

  1. [SOLVED] "Guest has not initialized the display (yet)" on new OVMF VMs after update to 7.0-13

    # pveversion --verbose proxmox-ve: 7.0-2 (running kernel: 5.11.22-2-pve) pve-manager: 7.0-13 (running version: 7.0-13/7aa7e488) pve-kernel-helper: 7.1-2 pve-kernel-5.11: 7.0-8 pve-kernel-5.4: 6.4-1 pve-kernel-5.11.22-5-pve: 5.11.22-10 pve-kernel-5.11.22-2-pve: 5.11.22-4 pve-kernel-5.4.106-1-pve...
  2. "login failed, please try again" using known good credentials in the webui

    The realm was set to PAM. I updated to the latest PVE-manager and things seem to be working now.
  3. "login failed, please try again" using known good credentials in the webui

    Getting this error when attempting to log into the web ui. All browsers and all clients appear to be affected. This is using the default root account with PAM authentication. I can SSH into the server with the root account just fine. The only related output in any of the logs is `[CLIENT...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!