Recent content by jacksharing

  1. Proxmox 3.4 won't boot on ZFS and 440AR in HBA mode (HP GL380 Gen9 server)

    Hello, Sorry for bringing back the thread. I am having the same issue, HBA with P440ar on DL380 Gen9. Proxmox can see the drives and installation completed, but cannot boot. Any solution? THanks
  2. Proxmox v 5.0 on HPE Proliant DL380 Gen10

    A very good input for me. Seems that i need proceed with 380 or 360 Gen9. THank you very much for the input sumsum!
  3. Proxmox v 5.0 on HPE Proliant DL380 Gen10

    Gen9 also not supported? I ask my vendor, they told me that Gen9 will be EndOfSales by next year in my country.
  4. Proxmox v 5.0 on HPE Proliant DL380 Gen10

    Thanks for the input. So now in dilemma whether: 1) Buy this Gen10 and install Proxmox 4.4 (but this combination is not tested by anyone yet?) or 2) Buy Gen9 and install Proxmox 5.0
  5. Proxmox v 5.0 on HPE Proliant DL380 Gen10

    Noted. Need to check raid-controller compatibility with ubuntu kernel. How about other hardware? such as Processor and motherboard chipset?
  6. Proxmox v 5.0 on HPE Proliant DL380 Gen10

    Thank you sir! Unfortunately, Gen10 is no where in the list...yet :(
  7. Proxmox v 5.0 on HPE Proliant DL380 Gen10

    Hi, Thank you for reply. I think i still wanted to use RAID controller. My concern now is to make sure compatibility those hardware with Proxmox 5.0, even the RAID controller, is it compatible with Proxmox 5.0? Anyway thank you for your advise sir!
  8. Proxmox v 5.0 on HPE Proliant DL380 Gen10

    Hello, I am planning to buy a new server hardware as below spec: HPE Proliant DL380 Gen10 Dual Xeon 4110 1.2TB SAS 10K SFF SC DS HDD x 3 - Raid 5 Smart Array P408i-a SR Gen10 Ctrlr Just concern about compatibility with Proxmox especially v5.0. Anybody here running with this setup? Thank you
  9. Still having backup issues with crashing VMs

    Virtio done. Lets see the result after scheduled backup run. BTW, the blank black screen is because of Memory Balloon, after installing Memory Balloon driver, reboot give blank screen right after windows loading progress logo.any idea?
  10. Still having backup issues with crashing VMs

    Changing from IDE to Virtio just gave me blank black screen after windows loading logo. Any idea?
  11. Still having backup issues with crashing VMs

    root@proxmox1:~# cat /etc/pve/local/qemu-server/109.conf balloon: 512 boot: dcn bootdisk: ide0 cores: 2 ide0: local:109/vm-109-disk-1.qcow2,format=qcow2,size=100G ide2: cdrom,media=cdrom memory: 8046 name: spice net0: e1000=4E:10:1A:4C:4F:E1,bridge=vmbr0 onboot: 1 ostype: wxp sockets: 1...
  12. Still having backup issues with crashing VMs

    I also have the same issue. Any idea?

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!