[SOLVED] Windows server 2016 - Can't boot ISO

Discussion in 'Proxmox VE: Installation and configuration' started by leovinci81, Oct 31, 2018.

  1. leovinci81

    leovinci81 New Member

    Joined:
    Jun 7, 2017
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I'm trying to install a brand new windows server 2016, but sadly without success.
    I downloaded multiple ISO, I can mount properly in windows 10, but I always get following error in the console when I boot the ISO:

    BOOTMgr image is corrupt The system cannot boot.

    Following actions where taken:

    * changed to non spaces name: Server2016.iso
    * chmod iso to all access

    When I boot a regular windows 7 ISO, all works fine, as soon I select windows server 2016, not working, always get same error, I followed the best practice video from the tutorial . . .
     
  2. symmcom

    symmcom Active Member

    Joined:
    Oct 28, 2012
    Messages:
    1,062
    Likes Received:
    16
    How did you upload the ISO into Proxmox storage? Through GUI or something like FileZilla? Try to copy the ISO with FileZilla if you havent tried yet.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. LnxBil

    LnxBil Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2015
    Messages:
    3,696
    Likes Received:
    331
    Please also try to verify the checksum.
     
  4. leovinci81

    leovinci81 New Member

    Joined:
    Jun 7, 2017
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Thanks for reply guys, yeah, corrupt iso, weird ... I did transfer over usb3 and had each time this error with whatever ISO, when I did a transfer over the network, it worked fine, weird, but solved
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice