Problem in 192.168.1.1

Discussion in 'Proxmox VE: Networking and Firewall' started by goldstar, Mar 12, 2015.

  1. goldstar

    goldstar New Member

    Joined:
    Mar 12, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Everytime I type in the 192.168.1.1 address, I receive a message "Internet Explorer Cannot Display
    Webpage". I have tried this several times and it doesn't connect me to the website.

    Help!!!!
    :rolleyes:
     
    #1 goldstar, Mar 12, 2015
    Last edited: Mar 13, 2015
  2. dietmar

    dietmar Proxmox Staff Member
    Staff Member

    Joined:
    Apr 28, 2005
    Messages:
    16,245
    Likes Received:
    276
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. goldstar

    goldstar New Member

    Joined:
    Mar 12, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks I will try.
     
  4. Eun Mcknight

    Eun Mcknight New Member

    Joined:
    Nov 5, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Try troubleshooting procedures, as appropriate for your operating system. This type of error is also common if there is a script on the web page you are viewing that cannot be read by the version of Internet Explorer you are using or maybe it's your IP Address.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice