Intel Intergrated graphic Passthrough I need some help

  • Thread starter Deleted member 124521
  • Start date

Deleted member 124521

Guest
CPU:10400
board:asrock H470M-ITX/ac

/etc/default/grub intel_iommu=on video=efifb:off /etc/modprobe.d/blacklist.conf blacklist snd_hda_intel blacklist snd_hda_codec_hdmi blacklist i915 /etc/modprobe.d/vfio.conf options vfio-pci ids=8086:9bc8,8086:06c8 /etc/modules.conf vfio vfio_iommu_type1 vfio_pci vfio_virqfd root@pve:~# lspci -nn 00:00.0 Host bridge [0600]: Intel Corporation Device [8086:9b53] (rev 03) 00:02.0 VGA compatible controller [0300]: Intel Corporation Device [8086:9bc8] (rev 03) 00:12.0 Signal processing controller [1180]: Intel Corporation Device [8086:06f9] 00:14.0 USB controller [0c03]: Intel Corporation Device [8086:06ed] 00:14.2 RAM memory [0500]: Intel Corporation Device [8086:06ef] 00:16.0 Communication controller [0780]: Intel Corporation Device [8086:06e0] 00:17.0 SATA controller [0106]: Intel Corporation Device [8086:06d2] 00:1c.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation Device [8086:06ba] (rev f0) 00:1c.3 PCI bridge [0604]: Intel Corporation Device [8086:06bb] (rev f0) 00:1d.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation Device [8086:06b0] (rev f0) 00:1f.0 ISA bridge [0601]: Intel Corporation Device [8086:0684] 00:1f.3 Audio device [0403]: Intel Corporation Device [8086:06c8] 00:1f.4 SMBus [0c05]: Intel Corporation Device [8086:06a3] 00:1f.5 Serial bus controller [0c80]: Intel Corporation Device [8086:06a4] 00:1f.6 Ethernet controller [0200]: Intel Corporation Device [8086:0d4d] 01:00.0 Network controller [0280]: Intel Corporation Dual Band Wireless-AC 3168NGW [Stone Peak] [8086:24fb] (rev 10) 02:00.0 Ethernet controller [0200]: Realtek Semiconductor Co., Ltd. Device [10ec:8125] (rev 05) 03:00.0 Non-Volatile memory controller [0108]: Device [1e0f:0009] (rev 01) /etc/pve/qemu-server/101.conf agent: 1 args: -device vfio-pci,host=00:02.0,addr=0x18,x-vga=on,x-igd-opregion=on boot: order=scsi0;ide0 cores: 4 cpu: host hostpci0: 00:1f.3 ide0: local:iso/virtio-win-0.1.190.iso,media=cdrom,size=489986K machine: pc-q35-5.2 memory: 8192 name: Windows10 net0: e1000=7A:A8:15:0E:B1:08,bridge=vmbr0,firewall=1 numa: 0 ostype: win10 scsi0: local-lvm:vm-101-disk-0,size=60G scsihw: virtio-scsi-pci smbios1: uuid=4583f0f3-9e2c-4ec9-8792-78b90423293d sockets: 1 usb0: host=046d:c341,usb3=1 usb1: host=046d:c084,usb3=1 vga: std vmgenid: 1628fe07-7453-41e6-9922-af0ea5276498

微信截图_20210714210841.png


My problem:

I successfully pass-trough HD 630 IGD from my i5-10400 CPU - asrock H470M-ITX/ac board. I got the video to output on HDMI.I am doing audio passthrough. 00:1f.3 is the audio device I want to passthrough to my Windows 10.now,It worked.But it doesn't work after I restart win10.The HDMI still has output.There is no sound on the TV.Unless I restart PVE and then restart win10.
 
Last edited by a moderator:

Stefan_R

Proxmox Staff Member
Staff member
Jun 4, 2019
1,300
276
88
Vienna

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!