Search results

  1. I/O errors, PVE not booting

    No, this was a SATA SSD (Samsung 860 Evo)
  2. I/O errors, PVE not booting

    Sorry for not answering here. I ended up replacing the SSD for a new one and everything is working fine. Seems like I actually managed to kill the SSD
  3. I/O errors, PVE not booting

    Hi, I found something new when rebooting today. I might just not have catched it before: blk_update_request: I/O error, dev sde, sector 2049 op 0x1:(WRITE) flags 0x0 phys_seg 1 prio class 0 Buffer I/O error on dev sde2, logical block 1, lost async page write EXT4-fs error (device dm-1)...
  4. I/O errors, PVE not booting

    Hi, sorry for not answering earlier. Yes, I can see all data when I mount the LV (mount /dev/pve/root /mnt). Also, lvs -a does not show something out of the ordinary, as far as I can tell. I attached a photo of its output below. Thank you for helping!
  5. I/O errors, PVE not booting

    Hi, I had a PVE 6.2 install running for quite some time. Now, after creating a new VM, my server is acting up and I don't know why and how to fix it (even after extensive googling). When trying to boot the server, I get repeated messages of this form: EXT4-fs (dm-1): I/O error while writing...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!