Search results

  1. lxcfs: utils.c: 331: read_file_fuse: Write to cache was truncated

    I'm seeing the issue on Virtual Environment 7.1-12, running ZFS with Encryption enabled for the CT-Volumes. Does it affect the services? Aug 22 15:30:14 devbox lxcfs[1182]: proc_fuse.c: 980: proc_stat_read: Write to cache was truncated Aug 22 15:30:15 devbox lxcfs[1182]: proc_fuse.c: 980...
  2. Proxmox 7.1 can not run > 1 CT

    I have the exact same issue, tried upgrading, removing container, doing nested/unnested/unprivliged/priviliged etc... no avail. SOLVED: Not sure why, but changing IP fixed it, maybe DHCP or colliding IP in the above range (in our case)
  3. [SOLVED] After a year of no issues, containers can't reach network

    Network issue on Hetzner, didn't occurr on new servers so moved to a new node and the problem is gone.
  4. [SOLVED] After a year of no issues, containers can't reach network

    I've been running Proxmox Containers on the Hetzner Cloud without any issues for more than a year, upgrades, restarts etc worked fine. However, yesterday none of the containers can reach the local server IP or any network at all. I'm using floating IPs assigned to the container directly. The...
  5. [SOLVED] Creating a new container fails, breaks down whole server.

    I'm running proxmox (Latest community) on a Hp micro server gen 8. Every time i create a new CT and start it, I get this error: <root@pam> end task UPID:local1:000079DF:007F34B9:5AC8B6C3:vzstart:103:root@pam: command 'systemctl start pve-container@103' failed: exit code 1 And nothing else in...
  6. LXC Container Restore on ZFS filesystem and GNUSparseFile folder

    And like @giuliolinuz says, removing --sparse is the only thing that helps, disabling ZFS only helps for future written files not the current ones on disk (Already compressed).
  7. LXC Container Restore on ZFS filesystem and GNUSparseFile folder

    I've also got the same issue, I was the one that commented on the bug-tracker. Would be nice if we could get an official Proxmox answer on this issue, It's extremely annoying and present in all of our backups and VM's (Since all of them use special characters in one way or another).
  8. VMs Network speed slowing down

    They initiated a fix even without me having to prove it this time (I did refer to the previous ticket) and they added a MAC address to the router and that fixed the issue.
  9. VMs Network speed slowing down

    Again i have this issue but this time on THE MAIN SERVER IP!!! This is getting so tiresome it's ridiculous!! This time doing an ARP ping does "fix" the download, but it does NOT solve the uplink that is below 20Mbit/s. Maybe it's time to make some noise on Webhostingtalk and other places so...
  10. VMs Network speed slowing down

    I just want to point out that this is only a temporary fix that OVH have applied, if you change the server that the IP range is bound to - the speed will again be slow after 7 minutes.
  11. VMs Network speed slowing down

    This is clearly a router/gateway issue, doing an ARP Cache broadcast towards the OVH Gateway, restores speed again for 7 minutes! Do this on a VM and see for yourselves: arping -c 1 -S VMIP GATEWAYIP EDIT: arping included in iputils is not the same, i had to do apt-get install arping for it to...
  12. VMs Network speed slowing down

    Even doing /etc/init.d/networking restart is enough to reset the speeds for 10 minutes. But yeah, they are simply not listening.
  13. VMs Network speed slowing down

    They said that they cannot test failover IP's, they only test the main host IP - which i've tried to make clear several times now - works just fine.
  14. VMs Network speed slowing down

    They want to do network tests on my production node, would you mind sharing your ticket number so i can save them and us the trouble of doing the same tests again? EDIT: I sent you a PM
  15. VMs Network speed slowing down

    They didn't do anything about it yesterday even though they said so over the phone and no one touched the ticket. This is murdering our business...
  16. VMs Network speed slowing down

    Thanks for confirming it's an issue.
  17. VMs Network speed slowing down

    Are you still having issues? I talked to an OVH rep on the phone, they said they would try to have it resolved later today.
  18. VMs Network speed slowing down

    An official guide doesn't seem to exist for Proxmox 4.x and vRack is a security issue: http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-devel/2016-January/018793.html Since it seems you have to do proxy forwarding of internal traffic to the VLAN, something that leaves you vulnerable to customers changing...
  19. VMs Network speed slowing down

    Fine, I'll try setting up the node on a vRack then and prove that it won't help.
  20. VMs Network speed slowing down

    No one here has mentioned this issue on SBG-2, and i bet that if i setup a server on SBG-2 the exact same way - i will have no issues. We have issues on SBG-1.

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!