Search results

  1. buffer i/o error on dev zd96

    I am not sure if I follow, what I have so far is remove bak and backUP from Storage. Next step is to rm mnt/bak and mnt/backupz?. I could not use umount becuase these are not mount which I assume I unmounted previously via Storage? Do you mean unmount /dev/sdd1 and mount it again and what...
  2. buffer i/o error on dev zd96

    Okay but I realise double forward dash and too many backup folder names due to my mistake. How can I remove BackUP from Storage and modify bak to Backup and change the path target from /mnt/bak to /mnt/backup/dump ? Will these delete my backups files? Sorry for asking dumb questions
  3. buffer i/o error on dev zd96

    I try to restore first backup file and stop. Not sure what the exit code 133 mean? estore vma archive: lzop -d -c /mnt/bak/backup/backup//dump/vzdump-qemu-100-2020_02_28-08_59_12.vma.lzo | vma extract -v -r /var/tmp/vzdumptmp15486.fifo - /var/tmp/vzdumptmp15486 CFG: size: 684 name...
  4. buffer i/o error on dev zd96

    I found the backups files which is located in bak - backup - dump, whats the next step?
  5. buffer i/o error on dev zd96

    I cannot provide the log as I have start fresh installation and the vzdump backups saved in /dev/sdd. I tried to mount it and when I view the content which is empty.. How to I find out if I have any data on that drive?
  6. How to mount existing disk to Storage

    After I typed this lsblk -o +FSTYPE,UUID /dev/sdd* The result are here sdd 8:48 0 3.7T 0 disk └─sdd1 8:49 0 3.7T 0 part ext4 d8871cd7-11b1-4f75-8cb6-254a6120 72f6 sdd1 8:49 0 3.7T 0 part ext4...
  7. How to mount existing disk to Storage

    Hi, My Proxmox played up and decided to do fresh clean installation, I have VM backups on dev/sdd (Spinning Disk) and want to know how can I mount the existing disk that has backups on it to Storage so that I can hopefully perform the restore method to get my VMs back. Can anyone assist me to...
  8. buffer i/o error on dev zd96

    This error appears after I restart the server and Windows 10 VM are not responsive, couple of programs that I use for work does not work. Could anyone help me diagonse this problem. I have plenty of space on my hard disk so it has be something else that I am not aware of.
  9. USB 3 Passthrough Error

    Output Scenario 1. Spinning drive working on USB2 port -------------------------------------------------------------------- /usr/bin/kvm \ -id 102 \ -name Production \ -chardev 'socket,id=qmp,path=/var/run/qemu-server/102.qmp,server,nowait' \ -mon 'chardev=qmp,mode=control' \...
  10. USB 3 Passthrough Error

    I plugged external drive to USB1 which is USB 2 port which picked up the drive. I plugged USB 3 16GB into different USB 3 port after shutdown the VM and edit USB3. Tried that with the drive without success. Shutdown the VM again and plug the 16GB into 3.1 USB which is the supported by the...
  11. USB 3 Passthrough Error

    Here is the config of the VM agent: 1 balloon: 0 bios: ovmf bootdisk: scsi0 cores: 4 cpu: host efidisk0: local-zfs:vm-102-disk-1,size=128K hostpci0: 02:00,pcie=1,x-vga=1 ide2: none,media=cdrom machine: q35 memory: 15000 name: Production net0: e1000=62:3D:19:4F:7F:0C,bridge=vmbr0,firewall=1...
  12. USB 3 Passthrough Error

    Do you think it is relate to lack of wider USB 3 device support or possible solution via file modification like 100.conf to enable those USB device that I mentioned?
  13. USB 3 Passthrough Error

    I tried the methods that you suggested and Vertatim USB 3 16GB I plugged, got recognise but Lexar USB 3 and Unitek Y-3035 Hard Disk Enclosure USB3.1...
  14. USB 3 Passthrough Error

    I am currently running version 6.1-3 and yes I did checked the "use USB3" checkbox
  15. Common KVM processor

    Thank you SG90, your solution works!
  16. USB 3 Passthrough Error

    Hello, Can anyone help me as I am trying to pass through external had drive that is plug into USB 3 to Window 10 VM. I add USB Device - Use USB Port and selected port 2-9. Restart VM and no success to get access to the external portable HDD. I did check Device Manager saw the error which is...
  17. Common KVM processor

    Hello, When I checked the Task Manager in Windows 10 and viewed Performance, the selected CPU is worded "Common KVM processor" instead of name of the CPU? Intel i7 8600K. What can I do to make it read the CPU name instead of common KVM processor? Does correcting the name affect the overall VM...
  18. GPU Passthrough success but monitor unable to detect GPU

    Hi Mike, I've looked at the linked guide and modified the grub file with nill success result, it could be the CPU that prevent both VM to start or something else which I would do further thinking and online searching.
  19. GPU Passthrough success but monitor unable to detect GPU

    Mind I ask how do I create individual iommu group?
  20. GPU Passthrough success but monitor unable to detect GPU

    I fiddled the GPU settings and produced nill results so I purchased AMD Sapphire Pulse r580 and installed as first slot on the motherboard. Created fresh VM with Window 10 installation and added the PCI device AMD GPU (All Functions and PCI Express ticked) and set display to none. Boot the VM...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!