Search results

  1. SSL on second hostname

    Hello, An customer has an connection to the spam firewall but he wants to use his own hostname (anti-spam.domain.com) which is different from the configured domain name. This is ofcourse working, but some checks complain about the SSL certificate on the hostname (which is normal, as it...
  2. Outgoing email gets blocked

    Hi all, Can anybody shed a light on why this message for example is bounced? It is an outgoing email using the PMG Spam detection results: 4 AWL 1.099 Adjusted score from AWL reputation of From: address BAYES_00 -1.9 Bayes spam probability is 0 to 1% DKIM_ADSP_CUSTOM_MED 0.001 No valid author...
  3. Training spamassassin rules not working

    Hi all, I'm sure this has been asked multiple times before and found already some simular posts, but i cannot get it to work. I daily receive spam messages from bit invest. I trained spamassassin with the headers, but it seems not to be working. I also created a custom spamassassin rule for...
  4. [SOLVED] Strange SPF issues

    Hi all, I have a lot of domains in the filter which works great. But I have a strange issue with some domains. In some domains, I have a lot of bounces, based on SPF issues (not allowed to sent). And on others, I do not have those issues, although the SPF is the same, and it is the same...
  5. No start after moving volume

    Hi all, I try to move a volume (disk) to another share on the storage (nfs to smb) but after the move, the vm does not start. How can i find out what is going on? thanks
  6. [SOLVED] Issues with syncing

    Hi all, The status of one of the nodes keeps pending on SYNCING and is not going forward. Checking the logs, gives me the following: Jul 23 09:55:51 mx-2 pmgmirror[675]: starting cluster syncronization Jul 23 09:55:51 mx-2 pmgmirror[675]: syncing deleted node 2 from master 'IP' Jul 23 09:55:51...
  7. Containers cannot start or restart

    Hello all, New on these forums and I hope to get some help. Started using Proxmox VE and run into some issues already on a clean install. Perhaps this issue is already posted several times but I did not find a good solution (better: none work) The issue: I have CIFS shares for my storage...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!