Search results

  1. Unable to access GUI after uploading my certificates

    Thank you. After removing pveproxy-ssl.pem and pveproxy-ssl.key files WEB GUI work as usual. I was able to upload my certificate. It's important to insert a whole fullchain.pem.
  2. Unable to access GUI after uploading my certificates

    I have the similar problem. Yesterday I upload my custom certificate to node 1. Now I cant access node 1 via web interface. How I can switch to standard proxmox certificate?
  3. [SOLVED] Toggle Raw error: Error 400: Parameter verification failed.

    After last updates today and reboot toggle raw in "attachment quarantine" work well again. I close this thread as solved.
  4. [SOLVED] Toggle Raw error: Error 400: Parameter verification failed.

    Thank you for this information. We wait for improvement.
  5. [SOLVED] Toggle Raw error: Error 400: Parameter verification failed.

    After update my Mail Gateway to version 6.4-4 I can't toggle raw in "attachment quarantine" but it's work in "spam quarantine". Error issue "Error 400: Parameter verification failed." What can I do to fix it?
  6. [SOLVED] Drive offline after update to new version

    Yes, I can confirm it. I move my virtual machine back to my Server with Virtual Environment 6.3-3 and it start again.
  7. [SOLVED] Drive offline after update to new version

    I still keep this virtual machine under Virtual Environment 5.4-3. Maybe over weekend I try to move it back but guess it will fail.
  8. Node startup with iSCSI multipath, some errors

    Yes, all connections between nodes and SAN running through switch. NICs on switch has "auto" as config-mode and indicated speed is 10Gig. Do I need a route between SAN VLAN 130 and 131 on my switch?
  9. Node startup with iSCSI multipath, some errors

    There is no route between subnet 130 and 131 on switch. Node hast two network card one for subnet 130 and second one for subnet 131. Both cards does not have gateway. root@pve2:~# ip route default via 192.168.90.254 dev vlan90 proto kernel onlink 172.16.0.0/24 dev vlan3000 proto kernel scope...
  10. Node startup with iSCSI multipath, some errors

    Yes, nodes can ping all SAN IPs. Does it possible, that iscsi service start before network device for 192.168.131.0 startup?
  11. Node startup with iSCSI multipath, some errors

    On each node is two network connections, one for 192.168.130.0/24 othe for 192.168.131.0/24 SAN IP addresses Controller 0: port 0 - 192.168.130.101/24 port 1 - 192.168.131.101/24 Controller 1: port 0 - 192.168.130.102/24 port 1 - 192.168.131.102/24 Passive controller is yet attached to the...
  12. Node startup with iSCSI multipath, some errors

    Yes, I have two controller, active/passive in my MD3820i. At the moment I have only two paths to active controller. Passive controller is not attached yet to the switch. I tried to disconnect one of two network connecton from active controller. It work and I not loose connection. Do you mean...
  13. Node startup with iSCSI multipath, some errors

    Storage config: dir: local path /var/lib/vz content rootdir,images,snippets,vztmpl,iso maxfiles 3 shared 0 lvmthin: local-lvm thinpool data vgname pve content rootdir,images iscsi: san2 portal 192.168.130.101 target...
  14. Node startup with iSCSI multipath, some errors

    We have Proxmox cluster with 3 nodes. Our SAN is an DELL MD3820i and we use iSCSI with LVM on top. Storage iSCSI with LVM was configured in Storage Manager. Now, on first node I try to add multipath connection to iSCSI SAN. During node startup the process hang around 2 minutes during...
  15. [SOLVED] Rejected by SPF: IP is not a designated mailserver for ...

    I entered rule under Mailfilter > Who objects > Whitelist. Should I enter sender domain under Configuration > Mail Proxy > Whitelist ? My resolv.conf: root@pmg:~# cat /etc/resolv.conf search mydomain.de nameserver 192.168.1.221 nameserver 192.168.1.222 nameserver 1.1.1.1
  16. [SOLVED] Rejected by SPF: IP is not a designated mailserver for ...

    I have 2 node cluster. Works well but last time I get a lot of rejects for one domain. Get this error issue: Nov 25 15:26:48 pmg postfix/smtpd[30129]: connect from esa2.hc333-29.ca.iphmx.com[216.71.130.199] Nov 25 15:26:49 pmg postfix/smtpd[30129]: Anonymous TLS connection established from...
  17. LVM on iSCSI storage problem in VM. Missing hard disk.

    We use Proxmox cluster (3 nodes), version 6.2-15. SAN storage is Dell MD3820i. Storage was added as iSCSI target with LVM on top. Now I have problem with backup: "ERROR: Backup of VM 105 failed - can't activate LV '/dev/iscsi-os/vm-105-disk-0'": Failed to find logical volume...
  18. [SOLVED] Drive offline after update to new version

    On new server I installed Virtual Environment 5.4-3 and here I don't have offline drives.
  19. [SOLVED] Drive offline after update to new version

    OK, it's seems I can reproduce this error. I create new machine with two new drives, 32GB and 35GB. Boot order: 'virtio0', CD-ROM, Network and we have second drive offline If I change boot order to: 'virtio1', CD-ROM, Network we get first drive offline. If I change boot order to: CD-ROM...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!