Search results

  1. Unable to activate storage - SMB

    Hi everyone I have a problem with my Proxmox host. I needed to change the SMB IP share So I went to /etc/pve/storage.cfg and changed the address, since then only problems... It seems that the share connects and then immediately disconnects. So because of this I just completely deleted the...
  2. [SOLVED] Email alerts do not work!

    Hello everyone, I have a problem with email alerts from Proxmox. I tried to work according to several guides none of which helped / worked. Everyone gives the same instructions, I worked mostly according to this guide...
  3. [SOLVED] Poor Performance in Games With Multiple VMs

    Hi, I've been trying for a few months to make this work properly and I'm so close but now I have the biggest problem of all Poor performance! So, what I'm trying to do is one Windows VM for games And one more VM for everyday use that MacOS is on and I connect via Parsec to the Windows VM...
  4. Help changing the vendor ID

    Hi, I need help to change the vendor id to something else while I pass my PCI NVME to the VM and change the vendor id only for this device and only in this VM. I mean it must only be in the config of this VM. What do I need to add/change to make it happen? Thanks in advance Itay
  5. [SOLVED] Which is better for performance and reliability?

    Hi, so because of what's happening to me (described here) I'll probably have to give up passing the disk to VM... (if anyone has a solution for this, it would be best) So I thought of just using an SSD through the host (as usual) and not pass it to a VM. The question is what to use? LVM or ZFS...
  6. VM suddenly shutdown after a few minutes

    Hi, everyone I pass a sata SSD that already has Windows 10 installed on it to a VM on Proxmox. And after Windows recognized the hardware again the system start up and everything looks alright... but when I log in to my user so after a few seconds / minutes the VM just shuts down. Like I pressed...
  7. I think MacOS hates me

    Hey, So I installed MacOS big sur on VM. With the help of this guide: https://www.nicksherlock.com/2020/06/installing-macos-big-sur-on-proxmox/ And I used this OpenCore config: https://github.com/thenickdude/KVM-Opencore On top of that, I did a PCi passthrough for the GT 710 I have and it...
  8. IGPU passthrough not working

    Hi, everyone. I'm trying to pass my IGPU to VM. Currently for Windows and then MacOS (for Windows it's just for testing it works) For Windows I was able to pass already GPU the GTX 1060 successfully and without much problems, I worked according to a guide available on the internet. I tried to do...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!