Search results

  1. [SOLVED] PVE 7 Cluster - Trouble with pve-firewall for VMs only on the same node

    Hey All, I have a cluster of 6 servers (pve-manager/7.1-12/b3c09de3 (running kernel: 5.13.19-6-pve)) All servers are the same hardware. I have this really bizarre issue that smells like MTU, but I have had no luck working on a solution. This is not your typical network problem. I have about...
  2. [SOLVED] VMs run but unwilling to boot beyond boot loader

    Hey everyone, I have an older IBM Blade that has been running VMware and I recently formatted it to run Proxmox. The blade is now part of a cluster and is having some trouble running any existing VMs, or new VMs. The issue is any VM on this host (blade03-ibc02) will "run" the VM but when...
  3. PVE 6 - GUI - One way migrations, CLI two way

    Hi Everyone, I have a simple 2 node PVE6 cluster (no HA) and am running into an issue I've never seen before. The issue is while using the GUI, I am unable to migrate (or live migrate) from the peer node "blade07-ibc02" to "blade06-ibc02". The thing is, it's only this direction, and only with...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!