Search results

  1. [SOLVED] SteamVR outputting only green color when used inside VM with GPU Passthrough

    Try this also https://forum.proxmox.com/threads/proxmox-6-0-5-win10-vm-100-cpu-usage-when-idle.57086/#post-263188
  2. [SOLVED] SteamVR outputting only green color when used inside VM with GPU Passthrough

    Did you try different ports? please also post config for each vm along with a lspci -k. are the VM drivers custom? we need more details.
  3. GPU passthru blank screen

    You don't really need it. Qemu is more then capable to boot if it is UEFI compatible already. Did you check IGPU setting in bios? it needs to be set as Primary.
  4. GPU passthru blank screen

    Please post full config for VM. And what is the Primary graphics card? If intel HD is not being used as primary it could conflict the passthrough.
  5. GPU passthru blank screen

    And did you try without rom file and rombar setting? 1060 should be UEFI compatible.
  6. GPU passthru blank screen

    Try this qm set ID -args '-machine type=q35,kernel_irqchip=on' Replace ID with VM ID
  7. [SOLVED] Proxmox 6.0.5 - WIN10 VM 100% CPU Usage when idle

    Still 100% with tablet = no and Spice. it was a good suggestion. However. I haven't seen this issue before.
  8. [SOLVED] Proxmox 6.0.5 - WIN10 VM 100% CPU Usage when idle

    build 171. but the guest-agent is a bit newer. 2019-02-04
  9. [SOLVED] Proxmox 6.0.5 - WIN10 VM 100% CPU Usage when idle

    proxmox-ve: 6.0-2 (running kernel: 5.0.18-1-pve) pve-manager: 6.0-5 (running version: 6.0-5/f8a710d7) pve-kernel-5.0: 6.0-6 pve-kernel-helper: 6.0-6 pve-kernel-5.0.18-1-pve: 5.0.18-1 pve-kernel-5.0.15-1-pve: 5.0.15-1 ceph-fuse: 12.2.11+dfsg1-2.1 corosync: 3.0.2-pve2 criu: 3.11-3...
  10. GPU passthrough tutorial/reference

    @Kavus Kazian you need to use kernel_irqchip=on qm set ID -args '-machine type=q35,kernel_irqchip=on'
  11. PCI passthrough Error code 43

    why don't you put x-vga=1 on hostpci ?
  12. PCI passthrough Error code 43

    Post your lspci -k output here
  13. [SOLVED] VM w/ PCIe Passthrough not working after upgrading to 6.0

    I am sure forums is also a decent place if google searching. right now that is only a workaround.
  14. Proxmox & Debian blank screen on install

    Tried nomodeset? https://www.supermicro.com/support/faqs/faq.cfm?faq=29174
  15. USB hotplug guest

    depends on the device.but you should be able to plug it in and it shows up in usb hardware and you can pick vendor id. If you like using specific ports you just plug something in to that port and enable only that port being redirected.
  16. Coffee lake Xeon E-2176 and P630 Support

    Hi. sry for late reply. proxmox 6.0 works smoothly. follow this guide https://forums.plex.tv/t/pms-installation-guide-when-using-a-proxmox-5-1-lxc-container/219728 YEP! proxmox 6.0 have way more up-to-date packages because of debian buster :) just GVT for coffee lake now :)
  17. Proxmox on Buster?

    Also looking for a solution on this. Using a xeon 2176G.
  18. C236 & PCIe

    Did you try with another OS? might be a faulty card/card riser also.

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!