Search results

  1. [SOLVED] System loses networking

    Hi, I'm using the latest Proxmox on a Ryzen 2700. I've been running two Windows VM's very stable for a long while now. I suddenly noticed I couldn't connect remotely and thought the system had crashed so rebooted. After checking the disk via smartctl, fsck etc. I discovered that its the...
  2. [SOLVED] Can't start lxc conrtainer with "lxc.mount.auto: " after upgrading to 7

    Hi, I upgraded one of my systems to the latest 7.0 and one of the LXC containers will not start. There are no errors displayed, it's just that the container doesn't start, or seems to start momentarily and then stop. My full config is: arch: amd64 cores: 2 features: nesting=1 hostname...
  3. [SOLVED] Coral USB device, udev rules not correctly identifying

    Hi, I've built an ASRock X300 with AMD 4650g processor to run a couple of small VM's including Home Assistant and also Frigate (hence the need for the Coral USB). I've installed the latest Proxmox and gotten everything up and running except the Coral USB seems to be not identifying. lsusb...
  4. Proxmox hangs after BIOS Upgrade

    Hi, In order to try to get better results with GPU pass through, I upgraded the BIOS on my MSI B450M Mortar. That started the nightmare. Since then, I've been unable to boot into Proxmox. I'm running latest Proxmox 6.2 (non subscription). Initially, I tried rescue boot from the install iso...
  5. GPU Reset script not working on new kernel

    Hi, I have a Ryzen 2700 system with both an RX580 and NVidia 1050ti passed through to separate VM's. I was having issues when VM's were stopped or rebooted within the VM. I found this script online and set a cron for it to run on every reboot: echo 0 > /sys/class/vtconsole/vtcon0/bind echo 0...
  6. VFIO not binding to GPU

    Hi, I'm trying to rebuilt my Ryzen 2700 box with two GPU's that I had working perfectly before my SSD died. The problem I am having is that I cannot get VFIO to bind with the two GPU's I have installed. My settings are as follows: /etc/default/grub: GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet...
  7. Recover from a dead disk

    Hi everyone, My SSD died on me a few days ago. Unfortunately, this had my Proxmox root partition and also several VM's. I also have two other disks which did not die and still seem to be fine. I'm replacing my SSD now so if I re-install on the new SSD, will I be able to recover the volumes and...
  8. Boot stuck at Loading Initial Ramdisk / disk failed

    Hi, I'm using the latest Proxmox 6.2 and noticed this morning that some VM's had stalled and I couldn't SSH into Proxmox or access the web admin. I forced a reboot and now I am stuck at "Loading initial ramdisk ...". I have several older 5.4.x and even 4.15 kernel versions which all gave the...
  9. Windows 10 VM Hypervisor error after Windows Update

    Hi, i'm not sure what happened with my prior post as it possibly got deleted. I am using a Windows 10 VM in latest Proxmox and after applying the May 2020 update recently am suddenly unable to boot. I get a "STOP CODE: Hypervisor Error". I can't roll back to any previous feature or quality...
  10. Windows 10 VM: Stop Code Hypervisor Error

    Hi everyone, i've had a Windows 10 VM run with GPU passthrough via Proxmox for over a year now without issue. In the last days, I upgraded it to the May 2020 update and then tried to enable WSL 2. At the time, Windows said it could not enable virtualization so I left it at that. I just got...
  11. virgl 3d acceleration support?

    Hi, I'm trying to set up a Linux VM to use the virgl 3d accelerated graphics driver. My VM config is: agent: 1 bootdisk: scsi0 cores: 8 cpu: host,flags=+pcid efidisk0: shared:vm-103-disk-1,size=128K ide2: local:iso/linuxmint-19.1-cinnamon-64bit.iso,media=cdrom,size=1927648K machine: q35...
  12. Passing NVidia GPU only works with video

    Hi, I'm trying to get my NVidia 1050ti to pass through to a Windows VM on a Ryzen 2700 running Proxmox 5.4-6. The main problem I am having is getting the NVidia audio controller to pass through and work. The graphics card and kernel drivers are: root@pve:~# lspci -v -s 1c:00 1c:00.0 VGA...
  13. Accidentally removed node from cluster now stuck

    Hi, I'm running Proxmox 5.3.12 on two nodes (A & B). I had them in a cluster. I was toying around with some cluster commands and I accidentally removed node B from the cluster. I now can't start any VM's on node B because it is complaining about the quoram. On node A, I've been able to restart...
  14. Windows 10 VM hangs on reboot

    Hi, I've got a Ryzen 7 2700 based PC with an MSI NVidia 1050 Ti graphics card. I've set up a Windows 10 (October 2018 iso downloaded from MS) VM in Proxmox and after following the various tutorials online (in particular, I can't post the link but its the one posted to Proxmox subreddit in the...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!