Search results

  1. [SOLVED] Unable to access new node in cluster

    I created a new cluster on my PVE1, then joined node 2 PVE2. Now I see the PVE2 in the GUI of PVE1 and both seems online (green dots). When I click on PVE2, there is the loading circle and I get Connection error 596: Connection timed out Then if I try to connect on the PVE2 GUI, I have this...
  2. [SOLVED] How to put Proxmox host behind pfSense VM

    Here is my setup: WAN -> Server (Proxmox host) IP 10.0.0.x -> pfSense ip 10.0.0.x (VM on Proxmox host) > switch ip 192.168.1.x I would like to put my Proxmox host behind the firewall. Is it possible? Is it a good practice? Is it the good way to do it? I am new to this and I need your help...
  3. [SOLVED] Sophos WAN problem

    I am trying to setup Sophos and I am having some problem with the WAN. The LAN come in my server in a port and I am trying to use the second port as a WAN to go out in my switch. Sophos says my port2 is active but the status is RED. In the network menu I have my Port1 setup on LAN Static ip...
  4. [SOLVED] Error when Apply Configuration in network

    When I use the "Apply Configuration" button in the network section I get this message: command 'ifreload -a' failed: exit code 1 Anyone can help?

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!