Search results

  1. High IO during restore

    One write operation with network speed 100MB/s between backup server and Proxmox node, on the SSD drives with write speed about 300MB/s each, combined to HW Raid10 - I think it must not be OK)))
  2. High IO during restore

    Hello. Some time ago I noticed that when restoring backups of virtual machines I observe a high iowait on host. But there is a gigabit network between backup server and proxmox node. And local storage is a LVM-Thin on Raid-10 from 4 ssd drives. The saddest thing is that during the recovery...
  3. [SOLVED] Certain VMs from a cluster cannot be backed up and managed

    Exactly same thing on 6.0-5: some calls cause "qmp command 'query-machines' failed" and backups got timeout. Seems that restarting of VMs only helpful.
  4. Proxmox VE 6.0 - lvm-thin small metadata

    Faced with the following problem: When I trying to create new thinpool over GUI (Disks - LVM-Thin - Create: Thinpool) it is created successfully/ But! Metadata size is only 120MiB # lvs -a LV VG Attr LSize Pool Origin Data% Meta% Move Log Cpy%Sync Convert...
  5. Low LVM-Thin based virtio drive performance and strange iostat results

    I have a strange situation using LVM-Thin on my Proxmox install. I have guest VM (Ubuntu 18.04), with vdb drive (Proxmox LVM-Thin volume, dm-42), storage is RAID 10 by 4 SATA drives. And when I compared IO statistics provided host and guest about this device I show a difference in ops/s...
  6. Bug - PVE Cluster: VNC error on node

    I have this problem only on one current node on cluster. I.e node 1 is master. If I open GUI from node 1 - I can access VNC to vm on nodes 1,2,4,5,6 etc. But have error on node 3 only. If I open gui from node 3 - I can access to vnc console on this node. All nodes is updated. I think if problem...
  7. Bug - PVE Cluster: VNC error on node

    Hi! I have some problem when using vnc console on Proxmox VE 2.1. My cluster contains four proxmox ve servers. When I trying to open vnc console from GUI on master server to virtual machine on node (10.0.0.30) I get this error: TASK ERROR: command '/bin/nc -l -p 5900 -w 10 -c '/usr/bin/ssh -T...

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!