Search results

  1. Statistics: Spam Scores shows negative values

    There is one more error: On 11-04 there was 1 outgoing mail, but in global graphs it shows more. On 12-04 there was more outgoing mail, but in global graphs it shows only one outgoing mail. I think the value tables under global statistics is one day behind.
  2. Statistics: Spam Scores shows negative values

    Nice drift ... > Do not trust any statistics you did not fake yourself. # date Wed 14 Apr 2021 12:37:03 PM UTC # pmgsh get /statistics/spamscores -starttime 1618178400 -endtime 1618264800 200 OK [ { "count" : -12, "level" : "0", "ratio" : -0.545454545454545 }, {...
  3. Statistics: Spam Scores shows negative values

    # pmgsh get /statistics/spamscores -starttime 1618178400 -endtime 1618264800 200 OK [ { "count" : -14, "level" : "0", "ratio" : -0.7 }, { "count" : 11, "level" : "1", "ratio" : 0.55 }, { "count" : 18, "level" : "2", "ratio" ...
  4. Statistics: Spam Scores shows negative values

    The email tells an other story: Proxmox Status Report - 2021-04-12 (lx-mailgateway) System Status Hostname lx-mailgateway Uptime 1 day 09:36 Version pmg-api/6.4-3/225ecb80 Load 0.02 Memory 56.05% Disk 17.03% Incoming Mails (24 hours) Incoming Mails 464 Junk Mails...
  5. Statistics: Spam Scores shows negative values

    Here the same day at UTC: # cat /etc/timezone Etc/UTC # pmgsh get /statistics/mail -starttime 1618185600 -endtime 1618272000 200 OK { "avptime" : 1.45419465135408, "bounces_in" : 7, "bounces_out" : 9, "bytes_in" : 44981912, "bytes_out" : 71711384, "count" : 573, "count_in"...
  6. Statistics: Spam Scores shows negative values

    # pmgsh get /statistics/mail -starttime 1618178400 -endtime 1618264800 200 OK { "avptime" : 9.98109970092773, "bounces_in" : 2, "bounces_out" : 0, "bytes_in" : 1328831, "bytes_out" : 2568994, "count" : 295, "count_in" : 294, "count_out" : 1, "glcount" : 1, "junk_in"...
  7. Statistics: Spam Scores shows negative values

    # pmgversion -v proxmox-mailgateway: 6.4-1 (API: 6.4-3/225ecb80, running kernel: 5.4.106-1-pve) pmg-api: 6.4-3 pmg-gui: 2.4-1 pve-kernel-5.4: 6.3-8 pve-kernel-helper: 6.3-8 pve-kernel-5.4.106-1-pve: 5.4.106-1 pve-kernel-5.4.103-1-pve: 5.4.103-1 pve-kernel-5.4.101-1-pve: 5.4.101-1...
  8. [SOLVED] [Warning] Latest Patch just broke all my WINDOWS vms. (6.3-4) [Patch Inside] (See #53)

    Nice and good solution. Thank you. I have always fixed my VMs and removed the unused device from device manager. I was to late to find this thread. If it's possible, I would like to have a switch for changing the ACPI behavior. I think in a later release (Proxmox 7?) there will be breaking...
  9. Help for drbd9 on PVE6: VMs doesn't start

    With linstor-proxmox 4.0.0 it works and there is the new repo: deb http://packages.linbit.com/proxmox/ proxmox-6 drbd-9.0
  10. Help for drbd9 on PVE6: VMs doesn't start

    I found this and it's just work in progress: https://lists.gt.net/drbd/users/30817
  11. Help for drbd9 on PVE6: VMs doesn't start

    I got this error while migrating to DRBD: Aug 4 22:43:22 px4 kernel: [11257.200035] drbd vm-200-disk-1/0 drbd1001 px3: Began resync as SyncSource (will sync 52428800 KB [13107200 bits set]). Aug 4 22:43:22 px4 pvedaemon[24235]: VM 200 qmp command failed - VM 200 qmp command 'drive-mirror'...
  12. BUG: Unable to handle kernel paging request

    I got this bug too. It's fixed on github/zfs #8379 I made a issue to put this to 7.14: github.com/zfsonlinux/zfs/issues/9002 Is it posible to put this fix before 7.14. I need to use drbd on zfs.

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE, Proxmox Backup Server, and Proxmox Mail Gateway.
We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!