Search results

  1. cluster 2-node problem (596)

    Hello! Problem: at second node in gui. First node (i connected to this) normally. Main node: cat cluster.conf <?xml version="1.0"?> <cluster name="cluster" config_version="9"> <cman keyfile="/var/lib/pve-cluster/corosync.authkey" transport="udpu"> </cman> <clusternodes> <clusternode...
  2. GUI problem after cluster reset

    Hello! i trying adding second node to cluster, fail and clear cluster configuratin (backup /etc/pve and respore VM conf files and root files in folder). Reboot node and trying load gui: have "Server offline?" message after authorize. i remove pve-manager package and install again from...
  3. 100% cpu at node, pvecluster restart fixed this

    Hi! Have proxmox 3.4/6 at AMD-based node. One time per day have 100% load cpu and loadavg is up. Restart "pvecluster" service from webgui fixed this. Network & cpu at each KVM guest is up. this is node stats, after restart pvecluster loadavg parameter - down. wtf? thx! ps sorry my english )
  4. use api from js (xhr)

    Hello, i trying use json api from javascript. I use another domain, and browser send OPTIONS request to node. Node API not have "Access-Control-Allow-Origin" header in reply. Result - 501 method 'OPTIONS' not available What i may use api from js?

About

The Proxmox community has been around for many years and offers help and support for Proxmox VE and Proxmox Mail Gateway. We think our community is one of the best thanks to people like you!

Get your subscription!

The Proxmox team works very hard to make sure you are running the best software and getting stable updates and security enhancements, as well as quick enterprise support. Tens of thousands of happy customers have a Proxmox subscription. Get your own in 60 seconds.

Buy now!