Results 1 to 5 of 5

Thread: joomla appliance and initial passwords missing

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    45

    Default joomla appliance and initial passwords missing

    Hi All...

    I have been fighting with the Joomla appliance. I can install it, but when I try to find the randomized passwords as explained int he wiki, I see no reference to them in my log. I'll paste my log below. I am installing on Proxmox VE 1.7. MySql is running...

    Thanks...

    starting init logger
    INIT: version 2.88 booting
    stty: standard input: Invalid argument
    Using makefile-style concurrent boot in runlevel S.
    Activating swap...done.
    mount: permission denied
    Cleaning up ifupdown....
    Setting up networking....
    Fast boot enabled, so skipping file system check. ... (warning).
    Mounting local filesystems...done.
    Activating swapfile swap...done.
    Cleaning up temporary files....
    Configuring network interfaces...done.
    Starting portmap daemon....
    Cleaning up temporary files....
    Setting kernel variables ...done.
    INIT: Entering runlevel: 2
    stty: standard input: Invalid argument
    Using makefile-style concurrent boot in runlevel 2.
    Starting portmap daemon...Already running..
    Starting enhanced syslogd: rsyslogd.
    Starting web server: apache2.
    Starting deferred execution scheduler: atd.
    Starting periodic command scheduler: cron.
    Starting MySQL database server: mysqld.
    Checking for corrupt, not cleanly closed and upgrade needing tables..
    Starting Postfix Mail Transport Agent: postfix.
    Starting OpenBSD Secure Shell server: sshd.
    INIT: no more processes left in this runlevel

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9,873

    Default Re: joomla appliance and initial passwords missing

    which password do you miss?
    Best regards,
    Tom

    Do you have already a Commercial Support Subscription? - If not, Buy now

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    45

    Default Re: joomla appliance and initial passwords missing

    The auto-generated passwords for MySql and Joomla. According to the wiki, these are supposed to be auto-genned and reported in the log file that is created on the initial run of the appliance. There is a screen shot in the wiki, but the lines referenced in the screen shot do not appear in my logs.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9,873

    Default Re: joomla appliance and initial passwords missing

    I assume you use the official joomla template: http://pve.proxmox.com/wiki/Joomla!

    there is no autogenerated mysql password. if you run the joomla web installer you will be prompted for the joomla password.
    Best regards,
    Tom

    Do you have already a Commercial Support Subscription? - If not, Buy now

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Chennai - India & Singapore
    Posts
    636

    Default Re: joomla appliance and initial passwords missing

    The default MySQL root password is admin for the ProxMox Team's Joomla Template. The MySQL Joomla User, password and joomla have to be created first to be usable during the Joomla web install page if not intending to use the root MySQL user for it.

    If you are using my appliances, then the first init.log on the pve-manager web gui will display all access info. The random MySQL root user password will be archived in /root/.my.cnf .

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •